Skift af pedaler

Der er noget med ‘Links’ gevind eller ‘venstre’ gevind på den ene af dem.

Så huske-reglen er at ‘links’, eller ‘venstre’, – gør at det er den ‘venstre’ pedal der er anderledes.

højre pedal, – set ‘udefra’ er ‘normal og skal skrues på ‘med uret’, og af ‘mod uret’.

men husk at nogen af dem skal have en unbraco nøgle på ‘indersiden’ og dermed er det ‘omvendt’ igen, – så lad være med at kigge på momentnøglen i forhold til om den står til at skrue ‘af’ eller ‘på’, – kig på gevindstykket der går ind i pedalarmen ‘udefra’ – højre side er ‘normal’,- venstre side er omvendt.

Og her må du godt bruge momentnøglen fra bilen, – de skal nemlig sættes med 35 Nm. Giv gevindet lidt fedt når du sætter dem på, det betyder ikke det store lige nu ,- men næste gang de skal af gør det en latterlig stor forskel for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait