Co2 patroner

I kører sikkert alle med Co2 patroner… bare fordi.

Husk at det er en engangsfornøjelse, så hvis du har plads så tag en extra patron med.

Øv dig – det er ikke ‘simpelt’ at bruge en Co2 patron første gang, – så øv dig hjemme. Hvis du kikser den ene patron du har med på tur… fordi du ikke har øvet dig nok… så skal du gå hjem, og der er forskel på pumpehovederne så øv dig med din egen.

Med mindre… du tager en mini pumpe med også, som den på billedet… 29 gram og 14 cm. lang Så har du en backup, – hvilket er rimeligt rart hvis du kører alene. Er I ude i flok kan man helt sikkert låne en patron af en ven.

Husk at Co2 ‘forsvinder’ ud igennem slangen når den står (hvilket almindelig luft ikke gør i samme omfang) så hvis din slange er pumpet med en Co2 patron ,- så luk al luften ud og pump den med en almindelig pumpe når du kommer hjem. De kan faktisk tabe luften på under 24 timer når de er pumpet med Co2…. yup…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait