Spænd forgaflen

Bare en service meddelelse…

Forgaflen er samlet ved at topbolten (over styret/frempinden) er skruet ned i en ‘expander’ bolt der sidder inde i forgaflen, og den sidder bare ‘fast’ så topbolten har noget at tage fat i, – men jeg har oplevet på nogen cykler at den ikke sidder helt så fast alligevel (også på helt nye cykler!). Når cyklen er samlet og spændt fast, er der ikke noget ‘farligt’ i det her, for det er frempinden der spændes fast på forgaflen og holder det hele på plads, – men når man skal ‘samle’ eller justere forgaflen, skal ‘expanderen’ sidde fast.

Så når I er der alligevel, så tag lige en 6 mm. unbraco og spænd den bolt. Som I kan se er der plads til en 6 mm unbraco, – og når bolten skrues i oppefra går den forbi – og ned i gevindet. Skal ikke voldspændes men bare sidde fast. 6-8 Nm.
og læg lidt fedt ned i gevindet når I samler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait