Vaskegrej – totalt overkill

Udover det nødvendige… og det rare…

En tørrer selvfølgeligt… bruger også bare bilens… men ok.. mit grej til bilen er nok heller ikke helt almindeligt, – men, – den vil luft-tørre cyklen ligesom en bil i en vaskehal. Virkeligt fedt, specielt for at få kæden tør på 30 sekunder.

Skylleforsegler… igen en lille ting fra bil-kasserne, -den lægger en hydrofobisk hinde på cykel som gør at vand (og støv og skidt) ‘glider’ af eller ‘perler’ af. Jeg giver dem typisk en gang voks og derefter skylleforsegler en gang om måneden.

Det er ikke så nemt at se på denne video, jeg laver en ny ved lejlighed.

Første gang jeg skyller her er cyklen ‘ren’ og vandet ligger der bare og perler ikke eller glider ikke af.

Efter Sonax er sprayet på (og jeg brugte alt for meget her) skal det ‘aktiveres’ med en kraftig vandstråle, – måske en højtryksrenser (på laveste niveau) er bedre på rammen, og kun på rammen altså, må ikke bruges mod lejer eller noget vi ikke gider have vand ind i !, – men derefter… er der faktisk ikke noget vand på rammen og de sidste vand-perler kan pustes eller blæses væk.

og det sidste på overkill listen må være min pop-up have pavillion…. Det er sku lidt for meget.. men MEGA rart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait