Di2 check

Det her kan hurtigt blive langhåret, – så lad mig bare nævne : Jeg HAR en rigtig Di2 tester (som normalt kun Cykelhandleren har fordi de er pebrede), – så .. hvis du mangler hjælp – så ring 🙂

Di2 gearskift er bare styringen af gearvælgerne (og et par andre ret interessante småting) men de skal stadig justeres på plads på den gammeldags facon ,- så check den vejledning, – det her handler om Di2 ‘systemet’, – enheder der bruger for meget strøm, eller opsætning af ‘måden’ man skifter på.

Hvis du er nysgerrig : Det er virkeligt dyrt men VIRKELIGT lækkert at køre med (siger de – jeg har det ikke 🙂 )

Batteri levetiden er LANG.. Jeg var selv lidt skeptisk men på en cykel der kører 2-3 gange om ugen taber den ca. 10% pr. måned i grove træk. Det betyder i praksis at du kan køre et par tusinde km. imellem det skal lades. Det er vist godkendt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait